חשיפה לאור לתינוק - שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

25/02/2019 | 15:02 | מאת: ר

בני בן שלושה חודשים עוקב במבט לכל הצדדים, מגיב בחיוך, מקרב ידיים למרכז - חפץ. היו כמה פעמים שבדקתי את אוזניו עם פנס פלאש הפלאפון לזמן קצר, כדי להוציא לכלוך במגבון. בדיעבד זו אולי טעות ממש. האם יכול להיגרם נזק לראיה אם לא כוון לעיניים כלל אולי בזווית לזמן קצר? יש צורך בבדיקת עיניים? תודה

03/03/2019 | 07:42 | מאת: ד"ר פרילינג רונית

שלום רב במידה ולא כוון לעינים לא יגרם כל נזק בכל מקרה ממולצת בדיקת עינים שיגרתית לאחר גיל חצי שנה ואז נבדוק הכל בברכה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה