צפיה בטליוזיה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

20/12/2003 | 15:46 | מאת: אמא

בני בן 8.5 חודשים!!1 כמה שעות ביום מותר לי לתת לו לצפות ביום בטלויזיה באיזה מחק מהמקלט מותר? תודה

20/12/2003 | 20:57 | מאת: ד"ר דורון נוימן

מבחינת מחלות עיניים, אין הגבלת זמן, ולא משנה המרחק. (לא נמצאה מעולם "קרינה מסוכנת" הבוקעת ממקלט הטלויזיה וגורמת לפתולוגיה בעיניים. חשבי על המליונים העובדים במחשב שעות רבות ביום, 5 ימים בשבוע ומסתכלים לתוך מסך המחשב (פרט לשטוחים, זה אותו מסך כמו של טלוויזיה) ממרחק של כ40 סמ. לא נגרמת להם שום פתולוגיה קבועה בעיניים). דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה