עיניים צורבות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

02/12/2018 | 13:29 | מאת: מאור

שלום ד"ר. אני בן 19 ועובד הרבה מול מחשב (שאלתי כאן לפני כמה זמן). אני לא מרגיש יובש אבל העיניים שלי צורבות קצת ואני מרגיש צורך לעצום אותן כך שתחושת הצריבה מתפשטת וכאילו עוברת, אבל זה חוזר שוב. העיניים לא אדומות וזו רק התחושה הזו. האם זה בכל זאת יכול להיות יובש? אלרגיה? תגובה למסכים? זה מופיע בעיקר כשאני מול מסך. ומה ההמלצה שלך במקרה הזה? לבדוק אם טיפות נגד יובש יעזרו?

05/12/2018 | 07:49 | מאת: ד"ר פרילינג רונית

שלום רב בהחלט הרושם שהצריבה נובעת משהייה ממושכת מול המסך. טיפות יועילו. כמו כן הפסקות מידי פעם מהסתכלות ממושכת על המסך יכולות גם להועיל בהצלחה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה