ילד עושה תנועה מוזרה בעיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

30/11/2018 | 16:45 | מאת: ליהי

שלום רב, בני בן ה 9 החל לאחרונה לעשות מידי פעם תנועה עם העיניים שמורכבת מעצימתן ואז פתיחה וגלגול העין למעלה (נראה לי למעלה- ימינה). כשאני שואלת אותו למה עושה את זה הוא אומר "סתם". אני לא מצליחה להבין אם זו תנועה רצונית או לא. אשמח לדעתך. ייתכן וזה מיובש בעיניים? או משהייה מרובה מול מסכים ?(מנסה לצמצם אך עדיין החשיפה יחסית גבוהה). תודה רבה, לי

01/12/2018 | 22:39 | מאת: ד"ר פרילינג רונית

שלום רב יתכן ועושה זאת מיובש בעינים על רקע ישיבה מול מסכים אך קשה לומר בודאות את הסיבה ללא בדיקה מקיפה של העינים בהצלחה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה