אישונים מתכווצים מעט

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

25/11/2018 | 18:18 | מאת: גילה

בני בן 17 מרכיב משקפיים במספר 5 פלוס כבר 10 שנים. לאחרונה שמתי לב שהאישונים שלו גדולים גם בשעות היום במקום מואר. אם אשב איתו באותו מקום מואר אז האישונים שלי הופכים ממש לנקודה קטנה ושלו מתכווצים ממש מעט. האם זה נורמלי? האם לכולם זה אמור להתכווץ לנקודה קטנה באופן שווה? מה זה יכול להיות? אני ממש דואגת ותור רק עוד שבועיים. הןא מרגיש טוב מאוד ורואה נהדר עם המשקפיים שלו

28/11/2018 | 06:23 | מאת: ד"ר פרילינג רונית

שלום רב יתכן ומאזומעולם כך התכווצו האישונים אצלו ורק לאחרונה שמת לב. כמובן שיש צורך בבדיקה אבל מהירות ההתככוצות כגורם בודד אינה מעידה על בעיה בהצלחה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה