לקראת ניתוח פזילה בגיל שנה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

12/11/2018 | 00:04 | מאת: מיכל

שלום, בתי בת כמעט שנה, פוזלת מגיל 4 חודשים. היינו אצל מנתחים ונאמר לי שבניתוח יתקנו עד לרמת התיקון של המשקפיים. מדוע? האם ככל שמתקנים פחות הניתוח קל יותר? ושאלה נוספת, נאמר לי שהסיכוי לראיה דו עינית הוא אפסי. מדוע אם כן יש לבצע את הניתוח עד גיל שנה? תודה

18/11/2018 | 06:12 | מאת: ד"ר פרילינג רונית

בפזילה מולדת גם כאשר מתקנים את הפזילה לחלוטין .יתכן ובהמשך יהיה צורך במתן משקפים. זה לא נעשה בכונה זה המהלך של הפזילה. ניתן לבצע גם לפני גיל שנה את הניתוח. בהצלחה

18/11/2018 | 22:39 | מאת: מיכל

תודה על תשובתך, השאלה מדוע לא לדחות לאחרי גיל שנה, מאחר שממילא אין סיכוי לראיה דו עינית

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה