פזילה מלידה של תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

10/11/2018 | 13:44 | מאת: מיכל

שלום, לבני יש פזילה פנימה מלידה, עין שמאל שלו ״תקועה״ בחלק הפנימי. היינו במעקב אצל רופא , איבחן כי יש סיכוי שיעבור לבד עד גיל שנה. מגיל 4 חודשים שמנו לו רטיה לשעה ביום, הצלחנו לשים לו רטיה עד גיל 8 וחצי חודשים. היום בן 10.5 חודשים ומוריד את הרטיה בפחות מדקה ( רטיות של ortopad) יש שיטות ישימות על מנת שלא יוריד את הרטיה? תודה לעונים!

10/11/2018 | 17:43 | מאת: ד"ר פרילינג רונית

שלום רב לצערי אין שיטה נוספת למעט לנסות להסב אתשתשומת הלב של התינוק . בהצלחה

26/01/2019 | 21:21 | מאת: מיכל

הילד היום בן שנה וחודש, עדיין עם עין "תקועה" בחלק הפנימי, לצערינו החמרה של הפזילה. רופא ילדים המליץ לנו לשים מצופים של בריכה על מנת להגביל את התנועה. הילד לא מרוצה אבל זה עובד.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה