מינוס חצי וצלינדר חצי לילדה בת שנה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

02/11/2018 | 13:40 | מאת: ליה

עשינו בדיקת ראיה שגרתית לבת שלי גיל שנה .. ללא חשד בכלל לבעיית ראיה. הרופא אמר שיש צלינדר חצי ומינוס חצי בעין אחת.. הוא ממליץ על משקפיים מעוד כמה חודשים, אפילו מעכשיו. אבל לפי קריאה באינטנרט הבנתי שדווקא צלינדר כל כך נמוך בגיל הזה יכול לתקן את עצמו ואם שמים משקפיים אז ההפך מרגילים את העין לצלינדר. אני יודעת שלי עצמי בגיל 20 אובחן צלינדר חצי ולא הומלץ על הרכבת משקפיים בעקבות זה. אני מפחדת שדווקא משקפיים למספר כל כך קטן מגיל כזה יכול להחמיר את המצב.

10/11/2018 | 17:24 | מאת: צילינדר

שלום רב לדעתי אין כל צורך במתן משקפים עם מספר כל כך קטן בהצלחה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה