אודם בעיניים לילד בן 11

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

28/10/2018 | 09:04 | מאת: רבקה

הילד שלי בן 11 סובל מאלרגיה עונתית גם נזלת וגם בעיניים ביום שישי קם עם עיניים אדומות והפרשה צהוב ירוק .היה לי בבית סגור טיפות פנימקסין וכן משחת סינטומצין שמתי לו את הטיפות 3 פעמים ביום שישי ושבת וכן גם בלילה משחת הסינטומצין כרגע אין הפרשות אך האודם בעיניים החמיר מעט בזמן שאני שמה לילד טיפות או משחה הילד מרגיש צריבה בעיניים ומעט גירוי האם אני צריכה להפסיק את הטיפול או להמשיך? ואולי זה בכלל לא דלקת ? יש מצב שיש אודם והפרשות שיש אלרגיה? יש לציין שהוא היה מצונן שבועיים לפני כן עם נזלת צהובה

29/10/2018 | 07:28 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב יתכן וכעת סובל מדלקת עינים ולכן ההפרשות.או שיתכן וחלה החמרה בדלקת האלרגית קשה להגיד ללא בדיקה.בהצלחה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה