רופא עיניים לילד בן 6 שלח אותנו לבדיקה בבי"ח

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

21/10/2018 | 16:31 | מאת: לי

שלום רב, בני בן ה 6 היה כמה ימים עם עיניים אדומות , בנסיון לעזור עם טיפות ללא מרשם היתה הטבה רגעית ואז חזר. הלכנו לרופא שם מצאנו שחוץ מדלקת מסתבר שהוא לא רואה טוב לרחוק. לאחר טיפול בדלקת חזרנו לבדיקת ראייה חוזרת- שם שלח אותנו לבדיקה יותר רחבה בבי"ח (בבדיקה עם העדשות של הרופא נראה כי יש שיפור בראייה לרחוק אך הוא עדיין לא מצליח לראות את המספרים הקטנים, למרות שהרופא העלה את המספר של העדשה) ונתן הפנייה. לצערי לא היה יותר מידי סימפטי כדי להסביר למה. בטופס ההפניה רשום אסטיגמציה. ממה שקראתי באינטרנט מדובר בצלינדר - ובכן זה משהו נפוץ למיטב ידיעתי שפותרים ע"י משקפיים, לא? אז למה בעצם נשלחנו לקבוע תור למרפאה בבי"ח ? אודה לקבלת דעתך, אמא דואגת

24/10/2018 | 14:01 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב יתכן ורצה חוות דעת נוספת לגבי המשקפים .גם לי אין הסבר מדוע בבית חולים נראה לי שאתם יכולים לפנות לחוות דעת נוספת גם לא במסגרת בית החולים. יתכן וכדאי שתשאלי ישירות את הרופא בברכה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה