טיפות עיניים.

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

20/10/2018 | 22:55 | מאת: מאור

שלום ד"ר. אני בן 19, חייל בקריה, עובד מהבוקר עד הערב (שמונה עד שש), כמעט כל העבודה מול מחשב. יש לי משקפיים. אין יובש בעיניים כרגע. 1. אם אני אשים טיפות עיניים כמו הילו קומוד קבוע, האם זה יכול לעזור למנוע נזק לעין? ואם העין לא יבשה האם זה יזיק (אולי יגרום לעין להתרגל וכשאני אפסיק באמת יהיה לי יובש)? 2. מה אפשר לעשות על מנת למנוע נזק מהמסכים? מה הנזק הצפוי משימוש כזה? תודה

24/10/2018 | 13:56 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב אם כרגע אין יובש בעינים הרי זה מיותר להתחיל להשתמש בטיפות. אנשים עובדים שנים מול המחשב ולא לכולם יש יובש אז כרגע אם הכל תקין תמשיך ללא שימוש בטיפות בהצלחה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה