פזילה בעין של תינוק בן 4 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

19/10/2018 | 20:43 | מאת: גלי

שלום רב בני בן שנה ו 4 חודשים. אותרה פזילה קטנה של אחת מהעיניים פנימה. רופאת העיניים המליצה על משקפי ראייה. אציין כי המספר שלו בעיניים הוא 3.5 (בפלוס) וכן צילינדר של 0.75. ראיתי באתרים שונים שלפעוטות עם מספר פלוס 4 לא שמים משקפיים אז אני תוהה האם ההמלצה של הרופאה טובה או שאולי ללכת לחוות דעת נוספת? .. אציין שהמרשם ניתן למשקפיים פלוס שלוש והתעקשנו להגיע שוב לביקורת

20/10/2018 | 18:13 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב אכן פלוס 4 נחשב למספר בגבול העליון של נורמה בגיל הזה .אבל במידה ומופיעה פזילה אזי יש צורך במתן התיקון המלא דהיינו במקרה הזה פלוס 4 בהצלחה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה