מספר משקפיים לילדה בת שנתיים וחצי עם פזילה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

02/10/2018 | 14:30 | מאת: יוסי

שלום רב בתי בת שנתיים וחצי לפני כחודש וחצי היינו אצל רופא ענייים עכב פזילה, התברר ע''י אורטופטיסט שיש לילדה מספר 6.5 ובעין השנייה 7. הרופא נתן לנו מספר יותר נמוך ואמר שבמידה והפזילה תמשיך, יש להעלות את המספר אבל אם היא תעלם זה עדיף לתת מספר נמוך יותר כי כך יש סיכוי יותר גבוהה שהמספר ילך וירד. יחד עם זאת נקבע לנו תור לאסותא לביקורת היום בביקורת אמרו לנו שהמס' הוא 8 ולא כדאי להוריד מהמהספר (אע''פ שעם המשקפיים אין פזילה)... האם במידה ואין פזילה עם המשקפיים אכן לא כדאי להוריד במספר?

16/10/2018 | 10:16 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב במידה ולילדה יש פזילה יש צורך לתת תיקון מלא ולא תיקון חלקי. במידה ולא היתה פזילה ניתן היה לתת תיקון חלקי בברכה ובהצלחה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה