קסנטוגרנולומה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

21/09/2018 | 10:22 | מאת: דניאלה

שלום הבת שלנו בת 12. לפני כמעט שנה היה לראשונה נגע עורי קטן שהוסר ובביופסיה נמצא שמדובר בקסנטוגרנולומה. בדיקות דם תקינות. הומלץ בדיקת רופא עיניים לראות שאין נגעים וגידולים בעין. היינו אצל רופא עיניים בקופת חולים שבדק את העיניים ואמר שהכל תקין ואין ממצאים. שמנו לב שהרופא לא ביצע הרחבת אישונים. האם צריך הרחבת אישונים בשביל לבדוק בצורה אופטימלית ורחבה האם יש נגעים בעין? תודה רבה

18/10/2018 | 05:49 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב עדיף תמיד להשלים את בדיקת העינים גם עם הרחבת אישונים בברכה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה