צילינדר לילדה בת שלוש וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

13/09/2018 | 19:18 | מאת: שימי

שלום רב, היום ביצענו בדיקת עיניים לביתי בת ה-3.5 הרופא אמר שיש לה צילינדר בעין ימין 1.0 ובעין שמאל 1.25 העיניים אינם עצלות. הרופא הסביר שמצב זה שכיח בגילאים האלה ולחזור לבדיקה נוספת בעוד כחצי שנה ושהבדיקה מבחינתו תקינה. שאלתי היא האם מצב זה יכול להסתדר עם הגדילה? או שיכול להיות גרוע יותר? האם לדעתך נדרש להרכיב משקפיים בנתונים כאלה?

18/10/2018 | 05:57 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב בנתונים המצוינים אין צורך בהרכבת משקפים צילינדר בדרך כלל אינו נעלם אבל גם לא גדל בברכה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה