דלקות עיניים חוזרות לבן שנה ושמונה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

16/08/2018 | 19:59 | מאת: ניצה

שלום רב. התינוק שלי החל לסבול מדלקות חוזרות בגיל 9 חודשים לערך כשנכנס לגן. טופל בדרכ בטוברקס. הדלקת האחרונה הייתה באפריל וטופל בזיילט הפעם הדלקת חזרה ביום שישי שעבר לאחר שימוש בשמפו אחר ואז טופל בפמינקיסין המצב החמיר וניתן דטימיצין. רופא הילדים סבור שיש רכיב אלרגני היום הייתי בבדיקת רופא עינים שאישש את זה נתן שוב זיילט וכרגע אני נמנעת מטיפול מונע כי אמר שהאלרגיה יכולה לעבור לבד.. מספר שאלות 1)האם זה באמת יכול לעבור לבד?? 2( האם יכול להיות שזו באמת אלרגיה וכתוצאה מהשימוש בשמפו 3)איך אוכל לדעת ולהבחין מתי זו דלקת ויראלית ומתי מאלרגיה?,האם הטיפול להם שונה?? 4(במידה וזו אלרגיה יש אישור שאוכל לקבל לגן??? 5(האם מומלץ לי באמת לחכות עם טיפולים מונעים למינהם?? אודה לתשובותייך בברכה ניצה

03/09/2018 | 06:42 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב יתכן והטיפול האנטיביוטי שנתת לא הצליח לסיים באופן סופי את הדלקת.ולכן יש לתת טיפול לתקופה ממושכת יותר של כשבועיים. בדרך כלל דלקות אלרגיות מתחילות בגיל יותר מאוחר בברכה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה