פזילה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

13/06/2018 | 19:47 | מאת: הודיה

התחילה אצלי פזילה חדשה. אני לא רואה כפול. הייתי אצל נוירולוג והוא אומר שזה לא ייתכן שהפזילה חדשה, אחרת הייתי כן רואה כפול. וזה אומר שתמיד הייתי פוזלת. זה באמת לא הגיוני שמתחילה פזילה חדשה ורואים רגיל? שאלה שניה- עובדתית זה מה שקרה.. האם זה יכול להיות קשור לזה שאני לא רואה בשתי העיניים בו זמנית אלא כל פעם באחת אחרת? רופא עיניים אמר שאצלי ככה המצב. האם יכול להיות שזה מה שגורם שלא אראה כפול? או שבוודאות כשלא רואים כפול הפזילה מולדת? תודה

15/06/2018 | 05:48 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב יתכן והיתה פזילה קטנה אשר לאחרונה גדלה פזילה חדשה אמורה לגרום לראיה כפולה בבדיקה ניתן להבין באם הפזילה חדשה או פזילה ישנה שגדלה בברכה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה