האם צריך להרכיב משקפים?

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

25/04/2018 | 12:11 | מאת: יסמין

שלום רב, בתי בת 5 וחצי. לא מתלוננת שלא רואה טוב, היינו בבדיקה שיגרתית אצל רופא עיניים, מצרפת לכאן את התוצאות של הבדיקה. רופא המליץ לבתי להרכיב משקפיים. האם לפי תוצאות של הבדיקה זה הכרחי? תודה רבה חדות ראיה: שמאל ימין DISTANCE S.C 6/9 DISTANCE S.C 6/12+ DISTANCE C.C 6/7.5 DISTANSCE C.C 6/8.5 רפרקציה ציר צילינדר ציר צילינדר 80 1.00 105 0.75

28/04/2018 | 22:54 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב על פי המרשם לא הכרחי להרכיב אבל מצד שני אינה מגיעה לחדות ראיה שווה בשתי העינים מדוע? האם כאשר נותנים את התיקון הראיה משתפרת? במידה וכן אז צריך להרכיב משקפים בברכה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה