דלקת בעיניים שלושה שבועות לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

24/04/2018 | 19:40 | מאת: ג

שלום! לפני שנתיים עשיתי ניתוח פזילה בשתי העיניים שלא הצליח... ואני צריכה לעשות שוב. קבעו לי מועד לעוד שלושה שבועות. והתחילה לי דלקת בעיניים. יש לי כל הזמן דלקות והפרשות מהעיניים... האם עליי לאמר למנתח? יש סיכוי שידחו בגלל זה? האם אני לוקחת סיכון אם לא אגיד? הניתוח עוד שלושה שבועות. תודה!

25/04/2018 | 06:26 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב בהחלט כדאי לעדכן את המנתח תתחילי טיפול בתקוה שהדלקת תחלוף תוך זמן קצר אך כמו שאמרתי תתיעצי עם המנתח בהצלחה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה