פעוט שסובל מכאבי עיניים והקאות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

24/04/2018 | 11:51 | מאת: אנה

שלום בני בן שנתיים ועשרה חודשים. סובל כבר שנה מהתקפות של פעם בחודש אוחודש וחצי שבהן הוא מתעורר עם כאבי עיניים מוריד ראש וחוסר יציבות. לפעמים מתעורר עם הקאות מיידית שנמשכות יום ואז שלושה ימים של עיניים למטה כשהוא אורמ שכואב לו בעיניים ללא הקאות. בוצע אם אר איי ראש - תקין נוירואפמולוג בדק אבל בדיקה קצרה בבית חולים אמר שהכל תקין אין לחץ תת קרקעי ושדה הראיה תקין אי איג'י תקין הילד סובל.האם ישנה בדיקה גדולה יותר מבחינת העיניים? הבדיקה של הנוירואפלמולוג היתה חמש דוקת אחרי הרחבת אישונים. הוא כל הזמןאומר שהעיניים כואבות לו בהתקפים האלה תודה

24/04/2018 | 15:18 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב התיאור של הכאב יכול להתאים להתקף מיגרנה גילו הצעיר פחות מתאים לדעתי רצוי להתיעץ עם נורולוג ילדים מומחה לכאבי ראש בהצלחה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה