שאלה לגבי צילינדר אצל פעוטה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

23/04/2018 | 12:28 | מאת: מלי

ד"ר נכבדה שלום רב, בתי בת 2.5. מבדיקה עם הרחבת אישונים נמצא בעיניה: RE + 6.25 LE+6.50-1.00*65 האורטופתיסט שאנו מטופלים אצלו המליץ לתת משקפיים לפי המרשם הבא: RE+3.75 LE+4.00-0.50*65 בבדיקה לצורך חוות דעת נוספת של רופאת עיניים מומחית לילדים באזורנו, אמרה לנו שלדעתה אין צורך בתיקון של צילינדר אצל ילדה כזאת קטנה. שאלתי בבקשה היא מה דעתך על כך? האם לתת לילדה את המרשם המקורי עם התיקון של צילינדר בנוסף או שעדיף שלא? אשמח לחוות דעתך כי אינני יודעת איך לפעול. בתודה רבה רבה מראש!

24/04/2018 | 15:15 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב אילו היה מדובר רק על צילינדר הרי שאין צורך לתת אבל כיון שגם ככה צריכה להרכיב משקפים הרי הייתי מציעה לתת לה את המשקפים עם הצילינדר בברכה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה