שאלה לגבי פזילה.

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

14/04/2018 | 21:24 | מאת: דקלה

שלום יש לי פזילה החוצה חלק מהזמן בשתי העיניים. אם מכסים לי עין אז היא בורחת החוצה. הבעיה היא שאני סובלת גם מעפעף כבר ונפול. השאלה שלי היא שאילתית - האם העפעף הכבד יכול להחמיר את הפזילה? כי כל פעם אני שמה לב שאני פוקחת את העיניים שהעין עם העפעף הנפול בורחת עד שהוא מורם ואם זה קורה כל הזמן זה לכאורה יכול להחמיר את הפזילה?

17/04/2018 | 14:40 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב קשה לי להגיד מדוע התופעה הזו מתרחשת אבל האם בדקת את הסיבה לעפעף הנפול האם זה קיים מזה זמן רב? בברכה ד"ר פרילינג

17/04/2018 | 16:44 | מאת: שואל

העפעף הנפול הוא תוצאה של דלקת קשה. אבל אני בעיקר שואל האם זה יכול להחמיר את הפזילה?

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה