פזילה קלה אצל תינוק בן ארבעה וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

01/04/2018 | 10:15 | מאת: שירה

שלום רב, שמנו לב לאחרונה כי לבני בן הארבעה וחצי חודשים יש פזילה קלה בעין שמאל ( קודם לכן לא שמנו לב לכך), הוא נולד במשקל נמוך של 2.100 בשבוע 37 עקב רעלת הריון ובלידת וואקום. רופא המשפחה אמר שהפזילה עשויה לעבור עד גיל חצי שנה ואין טעם לפנות לרופא בשלב זה אך אנו מודאגים מכך וכן רוצים להתחיל כבר לטפל. מה דעתך? האם יש טעם לגשת לרופא כבר עכשיו או להמתין? תודה.

04/04/2018 | 17:56 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב באם אתם חושבים שהפזילה הופיעה רק לאחרונה ולא היתה קיימת קודם לכן הייתי מציעה להבדק כבר בשלב זה בברכה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה