נפלוקסין לתינוקת בת שלושה וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

27/03/2018 | 23:14 | מאת: מיטל

שלום רב בתי בת שלושה וחצי חודשים סובלת מדלקות עיינים חוזרות. לאחר שכל הטיפות שנתנו לה לא עזרו באופן יעיל הרופאה רשמה לה נפלוקסין 4 פעמים ביום למשך חמישה ימים. בכלון לצרכן קראתי כי הטיפות לא מיועדות בדרך כלל לילדים מתחת לגיל שנה. נתתי לבתי כבר טיפה אחת מאחר ומסתמכת על הרופאה. האם עשיתי נכון? הטיפות הנל מתאימות לתינוקות כה קטנים?

28/03/2018 | 06:33 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב דלקת עינים חוזרת לרב נגרמת בתינוקות כתוצאה של מחסימת דרכי דמעות מיותר לשים טיפות עינים כיון שאחרי שההשפעה פגה הדלקת חוזרת יש לבצע עיסוי של השק ולנקות את ההפרשות בהצלחה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה