דלקת עיינים חוזרת אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

27/03/2018 | 18:18 | מאת: מיטל

שלום רב בתי בת 4 חודשים, מזה כחודש וחצי סובלת מדלקת עיינים . עברה שלושה טיפולים בטיפות אולם לאחר תום הטיפול כעבור שבוע שוב חוזרת אדמומיות/ הפרשות בעין. בפעם האלרונה הטיפול היה טיפות אנטיביוטיות. היום היינו אצל רופאת עיינים שעשתה לה בדיקה מאוד לא נעימה הילדה מאוד סבלה ובכתה. מטרת הבדיקה היה לבדוק אם שק הדמעות סגור. רציתי לשאול האם הבדיקה עצמהלא יכולה להזיק? יצאתי נחרדת מהבדיקה ממש בטראומה. הרופאה לחצה לה לילדה על העין ככ חזק וטרם הלחיצה שמה טיפות במבע צהוב זוהר על מנת לבחון את העין בחושך. אני ממש לא רגועה בבקשה אשמח לתשובה תודה רבה

28/03/2018 | 06:26 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב הלחיצה לא גורמת לנזק. פתיחת החסימה של שק הדמעות תושג ע"י הפעלת לחץ על השק ויש צורך שגם את תלחצי על השק על מנת שיפתח בהצלחה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה