ילד בן 3 שאובחן עם עין עצלה .....................................

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

21/03/2018 | 07:10 | מאת: אלבינה

ילד בן 3 שהעין שמאל שלו 6/6 ובעין ימין 6/15 . רופא אחד אמר לנו לסגור את העין הטובה ושהעין הפחות טובה תתאמץ. רופאה אחרת אמרה לנו לשים משקפיים +3 בעין הפחות טובה. מה כדאי לי לעשות

24/03/2018 | 12:13 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב במקרה כמו שמתואר יהיה צורך להרכיב משקפים ובמידה והראייה לאחר כ3 חודשים אינה שווה בשתי העינים אז יהיה צורך בנוסף למשקפים לסגור את העין הטובה למספר שעות ביום עד אשר תושג ראייה שווה בשתי העינים בהצלחה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה