תינוק בן 3 חודשים שלא רואה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

14/03/2018 | 18:03 | מאת: בן

בני בן שלושה וחצי חודשים. לפני כשבוע הרופא ילדים בדק אותה ושם לב לפזילה החוצה בעין אחת ובחוסר תגובה כאשר מסונוור מאור וכאשר מראים לו חפצים ( התינוק לא רואה ) נשלחנו בדחיפות לרופאת עיניים, אשר בדקה ואמרה שהתופעה מוזרה מבנה העין נראה תקין ושיש לגשת לבירור נוירולוגי. כרגע אנחנו בבירור ובמקביל הופננו בדחיפות להדמיה. יש לציין שהפזילה השתפרה מעט אך עדיין אינו מסתכל עלינו ואינו מגיב לאור הפנס. כרגע כל הרופאים בחוסר וודאות ולא נותנים לנו תשובות. האם נתקלת במקרים כאלו? האם ייתכן שזה עיכוב בהתפתחות מע' הראיה? מה היית ממליץ? בנוסף בבדיקה נוירולוגית כרגע הכל נראה תקין, נשלחנו לבצע בנוסף להדמיה גם eeg ואולטרסאונד מח עקב היקף ראש באחוזון 97. תודה מראש,

17/03/2018 | 12:18 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב לדעתי אני בדקתי את התינוק ולצערי בשלב הזה אין לי מידע נוסף שאני יכולה לתת נמתין להדמיה ואז נדע כיצג להתקדם בהצלחה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה