לקות ראיה בעין אחת לילדה בת 4

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

14/03/2018 | 02:58 | מאת: אנה

שלום, לבתי יש עין אחת מצד שמאל שבקושי רואה מינוס 5 ומצד ימין רואה מצוין 6/6 מה עושים במצב כזה מבחינת עדשה מצד ימין האם שמים רק זכוכית בלי כלום או שמים מספר כלשהו מה יותר טוב לה מצד ימין שלא יפגע בעין הטובה . אשמח לתשובה תודה רבה

17/03/2018 | 12:15 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב צריך לתת לה את התיקון המדויק לעין שמאל ובעין אשר רואה בה טוב במידה ואין בעין הזאת מספר הרי שאין צורך שמים זכוכית עם מספר אפס יתכן ויהיה צורך לעשות סגירות לעין הטובה על מנת לשפר את הראיה בעין עם -5 בהצלחה ד"ר פרילינג

17/03/2018 | 20:36 | מאת: אנה

שלום ד״ר רונית , תודה על תשובתך אני נמצאת במדינה זרה והרופא החליט על מידה + 3 וחצי בעין השמאלית שהיא תתאמץ קצת יותר לראות ובעין ימין + חצי למרות שהיא רואה מצוין בעין ימין לפי התשובה שלך כדאי לשנות את המשקפים רק לזכוכית בלי חצי אין צורך בשום מספר אני גם חושבת כך אז ללכת לשנות?

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה