שעורה כלואה ב-2 העיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

13/03/2018 | 09:52 | מאת: ש

שלום, בני בן ה-3 כמה מספר חודשים עם שעורות כלואות ב-2 העיניים. ניסינו משחות וטיפות (כמה סוגים), קומרפסים וחימומים של האיזור (כמה שנותן) והגיינה של העין. ועדין זה מאד עקשן ולא מוכן לעבור. ופשוט נראה נורא. אני יודעת שהאופציה שנותרה היא כנראה ניתוח, אך ממש הייתי רוצה לנסות למנוע את הניתוח.. נאמר לי ממספר אנשים ששמו מס' טיפות של שום על העיניים (מאד שורףף) אז אז זה עבר ולא חזר יותר לעולם. האם ניתן לנסות זאת? האם זה יכול לגרום לנזקים? או אולי יש אופציה אחרת ששווה לנסות לפני ניתוח? תודה רבה ויום נפלא.

17/03/2018 | 12:11 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב לדעתי השום לא יועיל כיון שלא מדובר בתהליך פעיל כפי שנאמר השעורה כלואה .כיון שעל מנת לפתור את הבעיה יהיה צורך בהרדמה כללית הייתי ממתינה עוד מספר חודשים לראות באם השעורות נספגות מעצמן בברכה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה