פזילה בעין אחת ילדה בת חמש

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

27/02/2018 | 20:35 | מאת: דנה

שלום, ביתי בת חמש, מאז ומתמיד היה בולט שעין אחת פונה כלפי פנים. זה בולט מאוד יש לציין על אף שבשנה האחרונה מעט השתפר. רופא עיניים לילדים שבדק אותה בדיקה שכללה טיפות, בדיקה בעדשות מיוחדות וכיוב', טען שאין לה פזילה. ביקשתי הסבר אם כך לגבי מה שנראה לעיני כל ובולט לעין - שעין אחת פונה פנימה. הוא נשאר בשלו ואמר שמבחינה רפואית אין פזילה. מה זה אומר "מבחנה רפואית אין?" אנא יישבי עבורי את הפער...הרי אם עין אחת פונה פנימה, מה הכוונה שמבחינה רפואית אין פזילה? אודה מאוד להסבר מניח את הדעת שהוא סרב לתת לי לצערי הרב. נותרתי עם סימן שאלה גדול ועלבון קל נוכח סירובו להתייחס ל תודה מראש!

01/03/2018 | 13:46 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב יתכן שיתכוון שבבדיקה שלו אין עידות לפזילה לעיתים המנח אינו סימטרי ואז יכול להווצר הרושם של פזילה אינני בטוחה שההסבר מניח את הדעת וגם מכיון שלא נבדק על ידי אינני יכולה לשלול או לאמת בברכה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה