פלוסים לילדים בעיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

24/02/2018 | 05:33 | מאת: שירלי

שלום ד״ר יקרה, ברצוני לדעת מה המספר בלוס שהוא הגבול המקסימלי להשאיר תינוקות וילדים ללא משקפיים אלא רק במעקב לוודא שיורדים הפלוסים עם השנים? מאיזה מספר פלוס ובאיזה גיל כל רופא ימליץ על משקפיים? והאם המספר שינתן למשקפיים זהה למספר הפלוס בעיניים או שהוא ההבדל בין מספר הפלוס בעיניים למספר המהווה את הפלוס המקסימלי התקין שלא מצריך משקפיים? תודה מראש!

27/02/2018 | 12:04 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב עד גיל שנה ניתן לעקוב כאשר הפלוסים הם בסביבות 4 אבל גם אז זה תלוי עם בנוסף יש גם צילינדר. כאשר הילד גודל הרי שהדיון משתנה בהתאם לגודל התשבורת האם בנוסף יש פזילה ההחלטה מתי וכמה לתת הינה פרטנית לכל מטופל בברכה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה