האם אי הרכבת משקפיים פוגעת בראיה?

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

19/02/2018 | 23:06 | מאת: מבקר

אשתי מרכיבה משקפיים והראיה שלה מחמירה אני תמיד הייתי גבולי בצורך למשקפיים אבל לא מרכיב וראייתי איננה מדרדרת בתי בת שלוש וחצי אובחנה כמי שזקוקה למשקפיים אך אני לא חושב שאיכות חייה מושפעת מכך. האם אי הרכבת משקפיים עלול לגרום לדרדור הראיה?

21/02/2018 | 19:16 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב תלוי מה המספר שמצאו לבתך האם המספר שווה בין 2 העינים או האם קיים הפרש בין העינים האם המדובר במינוס או פלוס או בצילינדר כל אלה נתונים חשובים בהחלטה בברכה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה