עפעפיים נפוחות רק בבוקר

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

14/02/2018 | 09:44 | מאת: ליאור

ביתי בת שנה ו 4 חודשים. מזה כ 3 חודשים לפעמים היא קמה עם עפעפיים עליונים נפוחים וזה יורד לה לבד אחרי כשעה-שעתיים. לפעמים היא קמה כמה בקרים רצוף עם אותה נפיחות לפעמים יש כמה ימים ללא נפיחות לפעמים הנפיחות מאוד קלה ולפעמים נפיחות משמעותית יותר. ממה זה יכול להיגרם? רופאת ילדים הפנתה לרופא עיניים וסרבה לתת בדיקות שתן . אמרה שלדעתה אם זה היה בא מהכליה זה היה נפוח תמיד ... היא לא בוכה בלילה, לא החלפתי חומרכביסה ... מה זה יכול להיות? אני ממש דואגת

16/02/2018 | 12:15 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב במידה ושוללים שהגורם הוא אלרגי הרי אז אפשר לבצע בדיקות דם ושתן לבדוק את מקור הנפיחות כדאי שתגיעי לבדיקת עינים כאשר יש נפחיחות כדי שאפשר יהיה להתרשם ממנה בברכה ד"ר פרילינג

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה