פזילה יום לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

08/01/2018 | 08:16 | מאת: א

הבן שלי (בן שנה ושמונה) עבר אתמול בבוקר ניתוח לתיקון פזילה. הפזילה הייתה כלפיי חוץ (אסתטית לא נראתה חמורה, עשינו את זה מחשש לעין עצלה), מאז שהתעורר מהניתוח נראה ממש עם פזילה פנימה. האם זה בגלל שהניתוח היה אתמול ועוד מוקדם להגיד משהו? או שכבר אפשר להניח שבוצע תיקון יתר? תודה!

09/01/2018 | 06:18 | מאת: ד"ר רונית פרילינג

שלום רב יום לאחר הניתוח עדין קשה לשפוט את תוצאת הניתוח בשל הנפיחות והאודם בעינים יש להמתין מספר ימים כדי שההערכה תהיה יותר מדויקת בברכה ד"ר פרילינג

09/01/2018 | 08:21 | מאת: אמא

היי, תודה על המענה, אנחנו עכשיו יומיים אחרי הניתוח, אני יודעת שמוקדם, אבל הפזילה פנימה עדיין ממש נראית, האם ראית מקרים כאלו שהסתדרו בהמשך? תודה!

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה