תופעות לוואי לאחר ניתוח פזילה בילדה בת 3.5

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

30/12/2017 | 13:31 | מאת: אמא

שלום ביתי עברה אתמול ניתוח לתיקון פזילה בשתי העיניים (קיימת פזילה רק בעין אחת) מאז הניתוח היא מסרבת לפתוח את העיניים. היום היא ניסתה כמה פעמים ובכתה שכואב לה . האם זה יקח הרבה זמן עד שתפקח עיניים שוב כמו שצריך?

01/01/2018 | 18:55 | מאת: ד"ר דורון נוימן

מניח שכבר פתחה בינתיים.... דר. נוימן

01/01/2018 | 23:39 | מאת: אמא

פתחה לאחר יומיים בערך אבל עדין מתקשה לפתוח באופן מלא ומתלוננת שכואב לה. האם הדבר הגיוני? שאלה נוספת, העין הפוזלת הינה גם עין עצלה והתבקשנו עוד לפני הניתוח לבצע סגירות לעין הטובה כ7-8 שעות ביום. כמה זמן לאחר הניתוח צריך לבצע את הסגירות והאם הטיפול בסגירות העין הוא טיפול של שנתיים שלוש מעכשיו? היא בקושי רואה בעין העצלה לפי מה שנאמר לי

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה