אשמח לדעת האם יש קשר לפזילה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

14/11/2017 | 08:05 | מאת: ב

שלום ד"ר, עין ימין שלי החלה לפזול ואני מחכה לתור לרופא עיניים, עוד חודש וחצי ולנוירולוג עוד ארבעה חודשים. אני רוצה לשאול לגבי משהו ששמתי לב אליו ויכול להיות שאין קשר לפזילה. יש לי רשיון נהיגה תשע שנים כך שאני שולטת על רכב. לאחרונה אני לא מצליחה להכנס בין שתי מכוניות. אני חושבת שאני בזווית נכונה, אחרי שניה כאילו התמונה זזה ואני קולטת שאני צמודה וכו. רגע אחד אני רואה שזה בסדר אחרי רגע כאילו התמונה זזה. אולי זה טיפשי אבל אני רוצה לדעת אם יש קשר לפזילה שהתחילה והאם תרגילי עיניים יחזירו את המצב לקדמותו. תודה רבה ויום נעים.

16/11/2017 | 16:02 | מאת: ד"ר דורון נוימן

יכול להיות קשר לפזלה, ואם אכן יש, תרגילי עיניים יכולים לשפר את המצב דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה