בתי אובדת עצות לגבי דלקות חוזרות אצל בנה בן העשרה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

07/11/2017 | 11:11 | מאת: מיכל

לד"ר דורון נוימן , שלום רב. שאלתי אותך בעבר על נכדי בן העשרה חודשים שיש לו דלקות חוזרות בעיניים. תודה רבה שענית לי. עכשיו לפני כמה זמן, שוב הם הלכו לרופא והוא נתן לקרומיצין, זה עזר. אבל עכשיו איזה שבועיים אחרי שוב הוא קם עם הפרשות בבוקר ואדמומית. אתמול, גם היה לו קשה לפתוח עין אחת בבוקר. בתי שוטפת לו את העיניים קצת עם מים פושרים בבוקר ואז זה משתפר, ובמשך היום זה הרבה יותר טוב. האם יש איזה עצה לעזור בנושא? האם זה מדאיג שזה שוב חוזר?

07/11/2017 | 20:19 | מאת: ד"ר דורון נוימן

מי שמתמחית בתחום של דלקות עיניים היא דר. ויקי דאי, מתל השומר. ארשום לך את הטלפון של המרפאה שלה, ואולי כדאי שתתיעצו איתה דר. דאי- 03-7362226

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה