דאגה על דלקות חוזרות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

28/10/2017 | 23:30 | מאת: מיכל

לנכדי בן העשרה חודשים, יש דלקות עיניים חוזרות. העיניים נהיות אדומות עם קצת הפרשה וזה חוזר על עצמו, מדי פעם. הוא גם משפשף הרבה את העיניים. כל פעם הם הולכים לרופא משפחה, והוא מביא להם טיפות או משחה. לפני כחודש, הוא הביא להם, נדמה לי, סינטומיצין, והם לא גמרו את הטיפול של הארבעה ימים, (שכחו, ואולי גם הבן לא כל כך נותן שישימו לב, והיה שיפור אז הם עזבו את זה) וזה עבר ב"ה, אבל עכשיו שוב חזר, האם יש מקום לדאגה? (אני רוצה לציין, שפעם כאשר האמא של הילד היתה קטנה, היא הופנתה לבדיקת שדה ראיה, אולי עקב חריגה בנושא היחס בין הcup disc, אבל הרופא עיניים המומחה אמר שהכל בסדר. שכנראה זה מבנה של עין וכו') תודה מיכל

29/10/2017 | 02:23 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למיכל שלום מסוג השאלות שקשה לענות עליהן בלי לבדוק את הילד בזמן דלקת. מהתאור לא נשמע שמדובר בבעיה משמעותית דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה