תינוק נולד עם אישונים מורחבים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

09/09/2017 | 09:38 | מאת: מירית

שלום, בן שלי הוא תינוק בן חודשיים, שמנו לב שיש לו אישונים מורחבים, רואים את האישונים שחורים מוגדלים בשתי העיניים ומעט הילה כחולה מסביב. האם זה מצב תקין עבור תינוק בגיל כזה? האם האישונים יתכווצו מעצמם בשלב כלשהו?

21/09/2017 | 11:15 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למירית שלום האם הם לא מתכווצים לגודל תקין כאשר את מאירה על העין? אם לא, יש צורך בבדיקה על ידי רופא עיניים לילדים כבר, לוודא שאין פתולוגיה התפתחותית של הקשתית או מרכיב אחר בסגמנט הקדמי. אשמח אם תדווחי לי מה מצאת 0544713394 דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה