מעקב עיניים של תינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

27/08/2017 | 23:21 | מאת: שירי

שלום רב! ביתי בת חודשיים וחצי לא עוקבת (כמעט) אחרי חפצים יש לה קשר עין אך לא באופן עקבי וקבוע. האם יש מקום לדאגה ולמי אני אמורה לפנות? תודה

28/08/2017 | 19:42 | מאת: ד"ר דורון נוימן

אם בדיקת העיניים המלאה, כולל קרקעית ותשבורת, תקינה, קרוב לודאי שמדובר בהבשלה איטית ואין מקום לדאגה. פני לרופא עיניים לילדים שיבצע את הבדיקה ויסביר לך את המשמעויות. כאמור-קרוב לודאי שכל מה שצריך (לאחר שהרופא בדק ומצא שהכל תקין), זה להמתין בסבלנות להבשלת המערכת. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה