תרגילי עיניים ופזילה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

21/08/2017 | 21:41 | מאת: יורם

שלום הלכתי למכון שמתמחה בתרגול והם אמרו לי שמכיוון שהפזילה (אקסופוריה) שלי לרחוק (20) יותר גדולה מלקרוב(16) - תרגולי עיניים לא יעזרו לי בגלל שהם מיועדים למצב ההפוך שבו הפזילה לקרוב גדולה יותר. אחרי זה הלכתי לרופא עיניים והוא אמר שהתרגילים כן יעזרו לי ושמה אכפת לי לנסות. אני קצת מבולבל.

23/08/2017 | 22:22 | מאת: ד"ר דורון נוימן

תרגילים יכולים לעזור. נכון שבברוב המקרים לא ממש או לא לאורך זמן, אבל בהחלט יש מקרים שתרגול טוב הוא כל מה שצריך. קרוב לוודאי שבבדיקה יסודית, כולל patch test (הסתרת עין אחת למספר שעות או יום), ניתן יהיה להפיק זוית גדולה יותר גם לקרוב. זה לא כזה חשוב. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה