בן 3 עם מספר גבוה מקרוב וזה לא נשמע הגיוני

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

15/08/2017 | 20:51 | מאת: לינור

היינו בבדיקה ראשונה של גיל 3 ונאמר לנו שיש מספר2.75 וצילינדר בעין שמאל ובעין ימין 2.5 וצילינר. פלוס שזה מקרוב. נשמע לי מוזר שהילד שלי לא רואה מקרוב והוא מרכיב פאזלים של 48 חלקים במהירות רבה . אף פעם לא הבחנתי וגם הגננת שיש לו בעיה בראיה מקרוב. האם זה הגיוני? עשינו את המשקפיים והוא לא מוכן להרכיב אותם אז זה לא למצפוני אולי יש טעות

16/08/2017 | 22:20 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ללינור שלום 1-המספר לא גבוה כלל 2-לא אמור להפריע בהרכבת פזלים 3-האינדיקציה למשקפיים תלויה בכמות האסטיגמטיזם. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה