שלום רב, יש לי שאלה. תודה רבה!!!

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

13/08/2017 | 09:46 | מאת: ה

בוקר אור ד"ר, יש לי שאלה - בתי בת ה 3 עברה בדיקת עיניים מקיפה לפני כשבוע וחצי אצל פרופ' שניר (עקב בעיית מיקוד/פזילה). אתמול צילמתי אותה עם פלאש - עין אחת יצאה אדומה והעין השנייה עם כתם לבן. הנייד לא הכי טוב והמצלמה אף היא לא הכי משוכללת... בשאר התמונות לא היה נראה אותו כתם... אם עשינו בדיקת עיניים מקיפה לפני שבוע וחצי - יש חלילה מה לדאוג? תודה רבה. שבוע מבורך! בשורות טובות!

13/08/2017 | 21:47 | מאת: ד"ר דורון נוימן

בעיקרון-בדיקת עיניים מקיפה מגלה את כל הגורמים האפשריים לרפלקס לבן בצילום. ייתכן שההחזר הוא מעצב הראיה, תלוי בזוית הצילום. שאלי את דר שניר, הוא יודע מה בדק ומה לא, ואם יש מקום לבדיקה נוספת, לפי זה. דר. נוימן

14/08/2017 | 10:29 | מאת: ה

והוא הרגיע אותי שבתי עברה בדיקה יסודית ושאין מה לדאוג, תודה לאל! יש הרבה בעיות עם צילומים דרך נייד... תודה ורפואה טובה לכולם!!

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה