לא מבין משהו לגבי ניתוח שאני אמור לעבור

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

04/08/2017 | 16:09 | מאת: איתן

יש לי פזילה לסירוגין כלומר העיניים שלי סימטריות רוב הזמן. עכשיו המנתח שלי רוצה להזיז כל עין 5 מילימטר פנימה. שאלה 1)האם זה לא יגרום לעיניים שלי להראות מכונסות מדי? שאלה 2)המנתח רוצה לשים תפר התאמה בעין שמאל. עכשיו יוצא שהוא מזיז את ימין 5 מילימטר ואת שמאל 5 מילימטר ואחרי זה הוא מכוון את שמאל אם צריך. אבל נגיד והוא מכוון את שמאל אז כעת יוצא שהעיניים שלי לא יהיו סימטריות כי הוא הזיז את עין שמאל אחרי הניתוח.

05/08/2017 | 13:50 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לאיתן- קצרה היריעה בקש מהרופא המנתח שיסביר לך היטב על הניתוח אותו הוא מתכוון לבצע. בכללי- לא משנה איזו עין מזיזים, העיקר לבטל את הזוית בין העיניים. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה