צילינדר בשתי העיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

02/08/2017 | 10:21 | מאת: טומי

תינוקת פגית בת 9.5 חודשים כרונולוגי ו 7 חודשים מתוקן .להלן ממצאי הבדיקה Csm דו"צ תנועות מלאות , אורתופורית Be מקטע קדמי ואחורי תקינים רפרקציה: 180 × 3.00 - 1.00 + be לסיכום be astigmatism ביקורת עוד 3 חודשים לפני החלטה לגבי משקפיים . שאלתי האם הזמן לחכות יכול להשפיע לטובה שהצילינדר יעלם או ישתפר ? מניסיונך האם בגילאים האלה יתכן שהצילינדר יקטן או יעלם ?

02/08/2017 | 20:13 | מאת: ד"ר דורון נוימן

יכול להשתפר בגיל זה. לא הייתי מצפה לשינוי משמעותי בפרק זמן קצר כזה. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה