אממ שאלה דחופה וחשובה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

17/11/2003 | 22:27 | מאת: מורני

שמתי היום עדשות בעין ובעין אחת התחיל להציק לי והתחלתי להפריע לי וראיתי טיפה משהו מפריע ומטושטש. אז במהלך הלימודים שרף לי וניהיה אדום אחרי כמה פעמים שניסיתי לסדר ולהבין למה לא מונח טוב ואחר כך שמתי משקפיים במקום וראיתי את אותו דבר שאני עדיין רואה מטושטש טיפה בה כזה מעורפל כמו הדים של מים ושה לא עבר ושחסמתי עין אחת ראיתי בה פתאום חלק כאילו הבריאה לי בבת אחת מהשימוש במשקפיים ועדשות הבעיה שזה רק בעין אחת. אני בעצמי התחלתי לקחת כדורים לפצעי בגרות שכתוב בתופעות לוואי שינויים בראיה ויש לפנות לרופא אז אני רוצה לדעת מה קרה לעין שלי? ואם זה יקרה לי בעין השניה וזה מדאיג!

20/11/2003 | 11:52 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למורני שלום, כדורים לטיפול בפצעי בגרות יכולים בהחלט לשנות את מספר המשקפיים, יש לי מספר חולים כאלו. פני לרופא עיניים לבדיקה עם טיפות. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה