שאלה ,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

06/06/2017 | 22:56 | מאת: ברכה

שלום, רופאי העיניים בקופת חולים משתמשים כדי לטפטף טיפות לעין עם מן דף כזה (מן רצועה כזו דקה) שעל הקצה שלה מטפטפים את הטיפות ואז מכניסים בעזרת זה בעדינות לעין. מקווה שהבנת למה התכוונתי. איך קוראים לזה והאם ניתן לרכוש את זה ?

15/06/2017 | 10:54 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ה"מקלון נייר" לא נועד להקלת הטפטוף, אלא להכנסת צבע לעין. מדובר במקלון ניר שמכיל חומר צבע שנקרא פלואורסצאין, הטיפה נועדה להרטיב אותו ולהכנס לעין עם הצבע. את לא צריכה את זה, זה רק לבדיקת עיניים. (אולי יש כאן רעיון לפתח מקלון נייר סטרילי שלא מכיל כלום, ומקל על הטפטוף? סטרט אפ, יתכן שזה רעיון לא רע בכלל) דר. נוימן

15/06/2017 | 16:30 | מאת: ברכה

בעד שתפתח את הרעיון.. ואם זה יילך אל תשכח אותי (%$). סתם סתם.. תודה רבה על התשובה!!

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה