בדיקת עיניים לתינוק בן 9 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

06/06/2017 | 00:33 | מאת: אמא מודאגת

יש לי תינוק בן 9 חודשים שנולד בשבוע 33. עשיתי לו בדיקת עיניים כוללת הרחבת אישניים והתוצאה היתה mild hypermetropia +3.5 מה עלי לעשות? אני רואה שהילד מתקשה לראות דברים מקרוב איך אני יכולה לעזור לו?

15/06/2017 | 11:18 | מאת: ד"ר דורון נוימן

גבולי למשקפיים במספר זה בגיל זה יש פזילה לקרוב? התייעצי עם הרופא שביצע את הבדיקה, לא תוכלי לקבל המלצה רצינית לטיפול (למשל משקפיים) ממי שלא בדק את הילד. דר. נוימן

18/06/2017 | 15:19 | מאת: אמא מודאגת

לפעמים כן יש פזילה.. לתאומה גם יש רוחק ראיה +4 והוא לפעמים גם פוזלת

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה