שלושה שבועות אחרי ניתוח פזילה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

14/05/2017 | 20:01 | מאת: איתמר

עברתי ניתוח להחלשת השריר הלטרלי בשתי העיניים לפזילה סמויה לסירוגין. העניין הוא שלפני הניתוח מעולם לא ראיתי כפול למרחוק, גם כשהייתי ממש עייף. ועכשיו כשאני עייף אני לפעמים רואה כפול רק למרחוק. האם זה מוקדם מדי (עברו שלושה שבועות) לשפוט את התוצאות או שהנתונים האלה מחייבים בדיקה?

21/05/2017 | 16:10 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לאיתמר שלום אם זה רק מידי פעם, ובעיקר אם משתפר, זו תוצאה טובה (בתנאי שיחלוף לגמרי כמובן), סימן שאתה משתמש בחיבור הדו עיני שלך למיקום העיניים, וזה טוב. דבר עם הרופא המנתח. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה