פזילה מבוגרים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

03/04/2017 | 21:11 | מאת: רבקה

שלום, אני לא מעורה בנושאים האלה.. הבנתי שכל בית חולים מקבל תקציב ובוחר להשקיע במשהו מסוים וכך נוצרים בתי חולים מומחים למשהו מסוים יותר מאחרים. האם יש בית חולים שמתמחה בניתוחי פזילה למבוגרים? חוששת מהניתוח כי זה עיניים... האם יש בצפון/חיפה? תודה

05/04/2017 | 18:23 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לרבקה שלום בכל מחלקת עיניים בה מנתחים פזילה (נראה לי שכל מחלקות העיניים בארץ), מנתחים גן ילדים וגם מבוגרים. אין בארץ (למיטב ידיעתי) מישהוא שמתמחה בפזילת מבוגרים בלבד. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה